сирки в шоколадній глазурі

Як зробити смачні Сирні сирки в шоколадній глазурі рецепт простий. 😋 Дуже смачно і корисніше, ніж магазинні.

Інгредієнти

9 шт.:

Сир 200 р.
Цукрова пудра 30 р.
Вершкове масло 25 р.
Ваніль
Глазур:
Шоколад 90 р.
Рослинне масло без запаху 1 ст. л.

сирки в шоколадній глазурі покроковий рецепт

1. Готуємо плоску поверхню, для відсадження сирків та подальшого заморожування. Плоску тарілку або дошку, обтягуємо харчовою плівкою. ⠀ Сир, м’яке вершкове масло, цукрову пудру і ванілін (або есенція) пробиваємо блендером. Перекладаємо в кондитерський мішок. ⠀

2. Якщо начинки не буде, то робимо великий отвір і відсаджуємо сирки просто смужками. Якщо з начинкою (карамель, варена згущене молоко, джем), то відрізаємо невеликий куточок біля мішка, відсаджуємо спочатку нижній шар, потім начинка, відсаджуємо верхній шар і згладжувати нерівності ложкою. ⠀

3. Прибираємо в морозилку години на півтора, два. ⠀ Шоколад розтоплюємо на водяній бані або імпульсами в мікрохвильовці, додаємо рослинне масло і перемішуємо. ⠀ Занурюємо сирки в шоколад, робимо це двома виделками, і знову на поверхню в плівці, для стабилизации.

4. Глазур швидко схоплюється, так що встигайте відразу приклеїти очі або обсипати горіхами, або кольоровими посипками. У мене був шоколад з мигдалем і кокосом.

Відео рецепт 👇