Домашній торт Ескімо

Як смачно зробити Домашній торт Ескімо простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. 🔥 ⠀ Вдосконалена версія рецепта ⠀ Бомбически смачний торт! ⠀ Повітряні соковиті шоколадні шифонові бісквітні коржі, молочна просочення, олійно-заварний крем на згущеному молоці і шоколадна глазур!

Інгредієнти

Для бісквіта 22 см:
200 р борошна
5 середніх яєць
250 г цукру
30 г какао-порошку
135 г ростить.масла
100 мл води
0,5 ч. л. соди
4 г розпушувача
0,5 ч. л. солі

Для крему:
2 яйця
60 гр цукру
160 г згущеного молока
3 ст л борошна
250 мл молока
250 гр злив масла

Для просочення:
200 мл молока
2 ст. л цукор пудри

Глазур:
3 ст л какао
3 ст л цукру
4 ст л сметани
50 гр злив масла

Домашній торт Ескімо покроковий рецепт

1. 1. У каструльці змішати 200 г цукру, какао, ростить масло і воду. Довести до кипіння, постійно помішуючи. Охолодити. ⠀ 2. Яйця взбитьс 50 г цукру до збільшення в об’ємі в 2-2,5 рази. ⠀ 3. Змішати сухі складові: борошно, розпушувач, соду, сіль. ⠀ 4. У збиті яйця частинами ввести шоколадну суміш. ⠀ 5. Далі частинами всипати борошняну суміш, акуратно, але ретельно, щоб не було непромісів перемішати. ⠀
2. 6. Перелити тісто у форму (дно застелити пергаментом, боки не змащувати) і випікати в розігрітій до 170-180 С духовці хвилин 40-55, готовність перевірити сухий лучиною. ⠀ 7. Бісквіту дати повністю охолонути, пройтися тонким ножем по краю форми і вирізати боки, дістати з форми. ⠀ 8. Бісквіту дати відлежатися 4-6 год, розділити на 3 коржа. ⠀
3. 9. Готуємо крем. Робити все відразу в каструльці з товстим дном. Яйця перемішати віночком, додати згущене молоко, цукор, ваніль, борошно, все перемішати. Далі ввести в масу молоко і перемішати. Каструлю з масою поставити на вогонь і, постійно помішуючи, варити до загустіння. Крем перекласти в сухий посуд і остудити при кімнат тем-ре.
4. Розм’якшене злив масло збити до білого і продовжуючи збивати, ввести заварний крем, збити разом. ⠀ 10. ПРОСОЧЕННЯ.У теплому молоці розчинити сах пудру. ⠀ 11. ПОМАДКА.У каструлю викласти сметану, какао, цукор, злив масло, поставити на вогонь і, постійно помішуючи, довести до кипіння. Дати охолонути. ⠀ 5. Збірка торта: корж -просочення, крем, корж-просочення, крем, корж (укласти просочене стороною вниз), зверху глазур 🎂