Райдужний ванільний торт з кремом чіз пасхальний

Як зробити Райдужний ванільний торт з кремом чіз великодній простий рецепт. Рецепт популярного американського торта.🎂🎉 Я його називаю Деньрожденческий торт 😂 За фактом – це ванільний торт з кремчизом, але ці кольорові посипання додають йому такий ненав’язливий смак баблгама або мармеладок😍🍭 А головне – який він гарний і яскравий! Він виходить в міру щільний, добре тримає форму🍰

Інгредієнти

Нам треба на торт 2 кг:

Вершкове масло – 220 гр
Цукор – 350 гр
Яйця – 4 шт
Борошно – 320 гр
Розпушувач – 10 гр
Сіль – 1 чл
Ваніль – 1 чл
Молоко – 250 гр

Крем:
Вершкове масло – 200 гр
Цукрова пудра – 200 гр
Сирний сир – 700 гр
Ваніль – 1 чл

Райдужний ванільний торт з кремом чіз великодній покроковий рецепт

1. Вершкове масло збити віночком з цукром до пишності і додати яйця, ще раз збити хвилинку. У борошно додати всі сухі інгредієнти і перемішати. В яєчну суміш всипати борошно, перемішати. Влити гаряче молоко і замісити досить рідке тісто. Кольорову посипку потрібно вибрати м’яку, щоб вона не хрустіла потім на зубах) Додати її в тесто.

2. Духовку розігріти до 180 градусів. У 2 форми по 18-22 см вилити тісто і випікати до готовності. Приблизно 45 хвилин. Але орієнтуйтеся по сухій зубочистці. Коржі остудити, загорнути в пакет або плівку і в холодильник ‘дозрівати’ на кілька годин. Після холодильника коржі будуть різатися легко і не буде багато крошек.

3. Готуємо крем: збити міксером м’яке вершкове масло з цукровою пудрою і ваніліном. Додати сирний сир і збити 3-4 хвилини. Коржі розрізати навпіл. Якщо з’явився горбок зверху – зріжте його, потім з залишками крему з’їсте😀 Якщо боїтеся, що буде сухо’ – то можете розрізати коржі тонше, але це справа практики)

4. Я дотримуюся класикою американського торта і насолоджуюсь щільним смаком😍 Торт, за бажанням, можете просочити цукровим сиропом. Цукор (100гр) залийте окропом (100гр) і перемішайте до повного його розчинення. Дайте йому охолонути і можете просочувати коржи.

5. Збираємо торт. Корж – крем – корж – крем. Трохи обмазуємо кремом, щоб зібрати всі крихти з бортиків і прибираємо в холодильник на просочення. На 6-7 годин мінімум. Я б цей торт прикрашала в його ж стилі) З посипкою, яскравими свічками і шапочками з крему))

Відео рецепт 👇