Ніжне тістечко Павлова Анна

Як смачно зробити Ніжне тістечко Павлова Ганна простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

150 гр білка
300 гр цукру
10 гр кукурудзяного крохмалю
Щіпка лимонної кислоти

Кремчиз:
450 гр вершкового сиру
150 гр вершки 33-35%
70 гр цукрової пудри

Ніжне тістечко Павлова Ганна покроковий рецепт

1. В чашці міксера об’єднуємо цукор і білок. Ставимо на водяну баню, тільки дивимося, щоб дно не стикалося з киплячою водою. Доводимо нашу суміш до 60°, активно помішуючи, головне-не перегріти і перевіряємо розійшовся цукор. Суміш постійно помішуємо до повного розчинення, на це йде не більше 2-3 мин.
2. Коли цукор розчиниться, знімаємо з плити і починаємо збивати. Спочатку на малій швидкості, потім збільшуємо. Додаємо лимонну кислоту. Збиваємо меренгу до жорстких пік, маса повинна бути глянцевою, блискучою, тримати дзьобик. В кінці додаємо крохмаль Масу важливо не перевзбить, вона повинна бути однорідною і глянцевой.

3. Ставимо в попередньо розігріту духовку, зменшуємо потужність до 100-120° і залишаємо випікатися. У мене на це йде близько 30-40 хв. Якщо меренга жовтіє, значить необхідно зменшити потужність, якщо меренгу важко взяти в руки і денце не йде, значить треба додати мощности.
4. Далі начиняємо нашу Павлову будь-якою начинкою, або ягідкою. У мене в цей раз свіжа полуниця (в цьому випадку термін придатності зменшується і з’їсти необхідно протягом доби) Можна використовувати курди різні , ягідні кулі. Саме останнє, це готуємо кремчиз на вершках і прикрашаємо шапочкой.

5. Кремчиз:
Всі об’єднуємо і взбиваем.

Відео рецепт 👇