Макові капкейки з чорничним кремом

Як смачно зробити макові капкейки з чорничним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Бісквіт:
Вершкове масло 50гр
2 Яйця(С1)
Цукор 70гр
Йогурт 5-7% 67гр
Борошно 95гр
Ванілін За смаком
Сіль щіпка
Розпушувач 4г
Кукурудзяний крохмаль 10гр
Цедра апельсина Від 1шт
Апельсиновий лікер 10гр
Мак 1 ст. л

Чорничний крем:
Вершкове масло 90гр
Сирний сир 125гр
Цукрова пудра 40гр
Пюре чорниці 35гр

Макові капкейки з чорничним кремом покроковий рецепт

1. 1. У мисці змішати борошно, цукор, сіль, розпушувач, ванілін і мак. Добре перемішати.
2. Додати яйця, йогурт, м’яке вершкове масло, цедру і лікер.
3. Перемішати міксером на низькій швидкості.
4. Викласти в капсули для капкейків.
5. Випікати розігрітій до 165С духовці до готовності.
6. Остудить.
2. Чорничний крем:
1. У чаші міксера змішати масло, сир і пудру. Збити до стабільного щільного крему.
2. Додати пюре і перемішати міксером.
3. Викласти в кондитерський мішок з насадкою «Зірка».
4. Відсадити кремові шапочки.
5. Прикрасити свіжими ягодами.