Мигдальний тарт Бейквелл

Bakewell tart. Я перепробувала багато різної випічки, але в цьому тарте дуже привабливе поєднання смаків і текстур. Отже, я пекла у формі d 20см ,висота бортика 5 див. Як зробити Мигдальний тарт Бейквелл рецепт простий.

Інгредієнти

Основа:
150 гр борошна
90 гр вершкового масла
50 гр цукру
1 жовток.

Мигдальний крем:
125 г мигдальної муки
125 гр м’якого вершкового масла
3 яйця кімнатної температури
200 гр цукру

Мигдальний тарт Бейквелл покроковий рецепт

1. Основа:
У мисці з’єднати борошно, масло, цукор і розтерти в крихту. Додати жовток і замісити тісто. Розкачати і викласти його у форму, сформувавши бортики. Покласти в холодильник на 1 час.
2. Мигдальний крем:
Масло змішати з яйцями і цукром. Додати мигдалеву борошно і перемішати до однорідності. Духовку розігріти до Т180С. Дістати форму з основою з холодильника, накрити папером для випічки і насипати будь-яку крупу для гніту. Випікати 15 хвилин. Після прибрати папір з крупой.

3. По дну основи розподілити 3-4 ст. л. малинового джему і зверху рівним шаром розподілити мигдальний крем. Поверх крему розсипати мигдальні пластівці. Випікати все разом +(-) 20-25′ до красивого рум’яного кольору. Готовий тарт остудити і за бажанням присипати цукровою пудрой.