Кекс з грушами і мигдалем

Більша частина моєї аудиторії – жінки. Жінки віку прекрасною самодостатності, експертність, досвідченості і легкого непроходчщего пустощів і вітру в голові. Жінки 30+ в паспорті і 18 – в душі. У багатьох є діти, бізнес, улюблена робота і час для творчого натхнення. У мене прекрасна аудиторія освічених, думають, приймають і розуміють дам. Спасибі вам! 🙂🙏 Напишіть пару слів про себе. Вас стає все більше і більше в моєму блозі – давайте знайомитися! 😍❤️ А цей кекс я пекла в подарунок батькам. Які погодилися дати притулок у себе Льову на пару днів, поки ми з чоловіком все справах. Прекрасні, розуміють і приймають мої мама і тато 🙏 Як зробити Кекс з грушами і мигдалем (на форму 10х20см) ⠀

Інгредієнти

⠀▫️120г м’якого вершкового масла
⠀▫️2 яйця
⠀▫️160г борошна
⠀▫️2ч.л. розпушувача
⠀▫️150г коричневого цукру
⠀▫️50г мигдалю
⠀▫️150г сметани
⠀▫️2 груші
⠀▫️щіпка солі
⠀▫️2ч.л. алкоголю (у мене був Бэйлис)

Кекс з грушами і мигдалем покроковий рецепт

1. Груші звільнити від серцевини і шкірки. Нарізати середніми шматочками. Мигдаль змолоти, але не в борошно, щоб горіхи вийшли дрібними кусочками.
2. Борошно змішати з розпушувачем, сіллю, додати мигдаль. Масло збити з цукром. Додати по одному яйця, збити. Влити алкоголь, додати сметану, перемешать.
3. В тісто всипати борошно з мигдалем, перемішати. Додати груші, перемішати. Форму змастити маслом або викласти пергаментом. Викласти тісто, розрівняти. Випікати при 180° 45-50 минут.