ПП тістечко ескімо на паличці

Як зробити дуже смачне ПП тістечко ескімо на паличці рецепт простий.

Інгредієнти

Крем:
Молоко 1,5% – 300 гр.
Сухе знежирене молоко – 40 гр.
Какао – 40 гр.
Крохмаль кукурудзяний – 25 гр.
Підсолоджувач

Бісквіт:
Яйця – 4 шт.
Рисове борошно – 50 гр.
Какао – 30 гр.
Сухе знежирене молоко – 15 гр.
Крохмаль кукурудзяний – 10 гр.
Розпушувач – 7 гр.
Підсолоджувач за смаком
Щіпка солі

Глазур:
Шоколад молочний б/с – 160 гр.
Рослинна олія – 12 гр.

У мене вийшло 13 эскимошек.
КБЖУ на 1 шт. без глазурі: 71/5,3/2,6/5,9
КБЖУ на 100 грам без глазурі: 141,6/10,5/5,3/11,7

Зразкове КБЖУ на 1 шт. з глазур’ю: 122/6,2/6,9/8,2
Зразкове КБЖУ на 100 грам з глазур’ю: 201,7/10,3/11,4/13,5

ПП тістечко ескімо на паличці покроковий рецепт

1. Крем:
В сотейнику змішати молоко, сахзам, просіяні сухі інгредієнти.
Поставити на середній вогонь, постійно помішуючи, варити до загустіння. Зняти з вогню і перелити в інший посуд, накрити харчовою плівкою в контакт, поставити в холодильник на 3-4 часа.
2. Бісквіт: (кільце 16-20 см)
Просіяти і змішати сухі інгредієнти.
Яйця збивати з дрібкою солі до утворення пишної піни. Поступово всипати сухі інгредієнти, акуратно перемішуючи лопаткою знизу вгору.
Перелити тісто в підготовлену кільце і випікати 20-25 хв в розігрітій до 180 гр духовці.
Дати бісквіту охолонути на решітці, вийняти бісквіт з допомогою гострого ножа. Загорнути в харчову і покласти в холодильник на 3-4 часа.
3. Збірка:
Бісквіт подрібнити в блендері, додати шоколадний крем. Крем зверху весь не додавайте, можливо знадобиться менше (у мене залишилася 1 ст ложка) Перемішати, спочатку можна лопаткою, потім руками.
Якщо будете робити у формі картоплі – формуєте тістечка і обваляйте в какао. Потім в холодильник на пару годин.
Якщо використовуєте форму для эскимошек – отвешиваем кульки по 40-41 гр і укладаємо в формочки. Вставляємо палички і ставимо в морозильник на час.

4. Глазур:
Шоколад розчинити в мікрохвильовці імпульсами, додати масло, перемішати.
Занурюємо заморожені тістечка в глазур, даємо стекти надлишків і кладемо на дошку з пергаментним папером. Отруюємо тістечка в холодильник для размораживания.