Інгредієнти
Бісквіт на форму 18 см, на 2 коржа:
• 2 яйця С0
• 160 грам цукрової пудри
• 160 грам борошна
• 1 упаковка 10 грам розпушувача
• Щіпка солі
• 100 грам молока
• 100 грам рослинного масла
• Пучок м’яти
• 2 Ст ложки чаю матчу
Мус 1:
• 120 грам білого шоколаду
• 100 грам молока
• 20 грам вершкового масла
• 200 грам вершків 33%
• 1 ст ложка чаю матчу
• 2 ч ложки м’ятної пасти Guzman (цієї кількості достатньо для яскравого смаку)
• 6 грамів желатину 220 блум ( замочити в 30 грамах води)
Мус 2:
• 120 грам білого шоколаду
• 100 грам пюре чорної смородини
• 20 грам вершкового масла
• 200 грам вершків 33%
• 6 грамів желатину 220 блум (замочити в 30 грамах води)
Мус 3:
• 120 грам білого шоколаду
• 20 грам пюре чорної смородини
• 80 грам молока
• 20 грам вершкового масла
• 200 грам вершків 33%
• 6 грамів желатину 220 блум (замочити в 30 грамах води)
Муссовый торт з білого шоколаду з чорною смородиною та матчу покроковий рецепт
М’яту пробиваємо в блендері з маслом. Цей бісквіт щільний кексовый, так що відразу змішуємо всі інгредієнти разом. Випікаємо при температурі 160 градусів 40-50 минут.
Молоко нагріваємо, розводимо в ньому желатин. Виливаємо на шоколад з маслом матчів, пробиваємо блендером. Вершки збиваємо до м’яких пік. Об’єднуємо обидві маси, в кінці додаємо м’ятну пасту. Виливаємо у форму. Охолоджуємо 20 хвилин в морозилці перед новим слоем.
Пюре нагріваємо, розводимо в ньому желатин. Виливаємо на шоколад з маслом, пробиваємо блендером. Вершки збиваємо до м’яких пік. Об’єднуємо обидві маси. Виливаємо на перший шар і охолоджуємо 20 хвилин морозилке.
Пюре і молоко нагріваємо, розводимо в ньому желатин. Виливаємо на шоколад з маслом, пробиваємо блендером. Вершки збиваємо до м’яких пік. Об’єднуємо обидві маси. Виливаємо на другий шар і охолоджуємо 20 хвилин морозилке.
Відео рецепт 👇