Медовий бісквіт з цедрою мандарина і ваніллю

Як зробити смачний Медовий бісквіт з цедрою мандарина і ваніллю рецепт простий в духовці. Або ідеальний рецепт, натхненний теплою книгою, восени і прекрасним концертом! ⠀ Перевернувши останню сторінку книги, несподівано для себе я зрозуміла ідеальне поєднання смаків для цієї осені! А може бути і для зими! Тільки уявіть: ароматний мед, цедра мандарина і апельсина, яка при випічці так смачно карамелізується і просто вибухають смаковими бомбами в роті, а фінальний штрих – неймовірна бурбонскя ваніль! ІДЕАЛЬНО! ⠀ Перед тим як поділитися з вами-яким рецептом, я завжди проробляю його кілька разів. Просто щоб бути впевненою в ідеальній текстурою і балансі смаків. І в цьому рецепті я впевнена на тисячу відсотків! ⠀ Тому зберігайте і поїхали!

Інгредієнти

Бісквіт 16 см:

Цукор 160 р
Мед 190 р
Вершкове масло 90 р
Яйця 120 г
Вершки 130 р
мигдальна Борошно 60 г
Борошно 230 р
Розпушувач 10 р
Цедра трьох мандаринів
Екстракт ванілі чл.

Медовий бісквіт з цедрою мандарина і ваніллю покроковий рецепт

1. Олію, мед, цукор нагріти на водяній бані до повного розчинення цукру. Охолодити суміш до кімнатної температури, додати яйця і збити до пишної маси. Додати вершки і всі змішані сухі інгредієнти, цедру і ваніль. Розкласти по формах і випікати в попередньо розігрітій духовці при 165С 35-40 мин.
2. Охолодити в кільці до кімнатної температури і прибрати в плівці в холодильник на дозрівання. ⠀ Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури! Випікаю в двох кільцях – так заощаджуватися час і бісквіт не пересушується! ⠀

3. Я вже зібрала торт з цим бісквітом, і скажу вам по секрету він ідеальний у роботі! Не кришитися, досить щільний, соковитий, а про аромат і смак можу говорити вічно!

Відео рецепт 👇