Тістечка заварні колечка з сирним кремом і згущеним молоком

Як зробити смачні Тістечка заварні колечка з сирним кремом і згущеним молоком рецепт простий. Ми вирішили періодично викладати для вас ПЕРЕВІРЕНІ рецепти, якими користуємося самі, і будемо рекомендувати їх вам.

Інгредієнти

(на 12 штук)

Тісто:
✔️120 гр. води
✔️130 гр. молока
✔️100 гр. вершкового масла
✔️150 гр. борошна
✔️5 яєць сорти С1
✔️0,5 ч. л. солі
✔️5 гр. цукру

Крем:
✔️410 гр. сиру 9%
✔️130 гр. вершкового масла
✔️50 гр. згущенки
✔️60 гр. цукрової пудри
✔️1 пакетик ванільного цукру

Тістечка заварні колечка з сирним кремом і згущеним молоком покроковий рецепт

1. Масло нарізати невеликими шматочками. Воду, молоко, масло, цукор і сіль покласти в сотейник і довести до кипіння (до повного розчинення масла). Всипати в гарячу суміш просіяне борошно і вимісити до однорідності. Повернути на вогонь і заварити ще 2-3 хвилини, помішуючи і розтираючи, до однорідної кулі, відстає від сотейника, з появою легкої тонкою скоринкою на дні. Зняти з вогню і остудити до теплого стану в чаші миксера.
2. Додавати по одному яйцю, щоразу ретельно перемішуючи. Тісто має бути гладким, однорідним і блискучим. Тісто має отсаживаться з кондитерського мішка без зусиль. Відсадити колечка з кондитерського мішка звездчаткой з насадкою діаметром розкриття 10мм. Краще на антипригарний килимок або пергамент, змащений маслом.
3. Духовку заздалегідь розігріти до 250 градусів. Поставити деко, закрити дверцята і зменшити температуру до 170 градусів. Випікати 25-30 хвилин до золотистого кольору. Вийняти, остудити на решітці. Для крему розм’якшене вершкове масло збити з цукровою пудрою і ванільним цукром до пишної білої массы.
4. Потім, збиваючи на максимальній швидкості міксера, влити згущене молоко. Протерти в масляну основу сир через сито і збити. Колечка начинити через невеликі проколи в денці з допомогою довжиною тонкої насадки трубочки. Або розрізати колечка навпіл уздовж, викласти крем на нижню частину з мішка і накрити верхньою частиною. Охолодити перед подачею і посипати цукровою пудрою. ⠀ Все, готово!