Ніжний мус з вершків і шоколаду

Рецепт смачного і ніжного Мусу😍⬇️ Такий мус підійде на порційні десерти в стаканчиках, трайфлы. Ніжний мус з вершків і шоколаду простий рецепт.

Інгредієнти

На 2 кавовий склянки
(обсяг склянки – 250 мл)

МУС
вершки жирні 33-35% – 135г
(вершки ділимо на 2 рівні частини, тобто в 2 чашки 67 мл)
Желатин-3 г + 15 г води для желатину
Шоколад 100 г

Ніжний мус з вершків і шоколаду покроковий рецепт

1. Желатин заливаємо водою, залишаємо до набухання. Одну частину вершків нагріваємо до кипіння (приблизно 80-85 градусів), другу частину вершків збиваємо до піків. У високий стакан кладемо шоколад, додаємо набряклий желатин, і заливаємо гарячими вершками, перемішуємо до однорідності (можна пробити заглибним блендером).

2. Коли маса стала однорідною і трохи охолола – змішуємо з збитими вершками і використовуємо мус. Цієї Кількості вистачає рівно на 2 стаканчика. До речі, в стаканчики можна використовувати будь-які начинки на ваш вкус.

3. Бісквіт використовуємо будь -) з бісквіту вирізаємо рівні кружечки діаметром 5 см, на кожен стаканчик беремо по 2 таких кружечка, я просочила кожен кружечок какао.

Відео рецепт 👇