Торт Ведмедик Барні на сковороді

Як смачно зробити Торт Ведмедик Барні на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Таку назву придумала дочка, спробувавши шматочок! Він як однойменне тістечко – зі смачним кремом і ніжним медовим бісквітом. Торт випікала на сковороді!

Інгредієнти

🖊180г маргарину
🖊200г меду
🖊100г цукру
🖊3 яйця
🖊1ч.л соди
🖊200-220г борошна
🖊30г какао

Крем:
🖊3 яйця
🖊50 гр цукру
🖊150гр згущеного молока
🖊380мл молока
🖊3ст.л борошна
🖊180гр вершкового масла
🖊Ванілін

Торт Ведмедик Барні на сковороді покроковий рецепт

1. Маргарин, мед і цукор з’єднати в каструлі з товстим дном. Поставити на середній вогонь, постійно помішуючи довести до кипіння. Всипати соду. Прибрати з вогню і дати охолонути. Ввести сыпучие.
2. Добре розмішати, щоб не було комчков. Якщо вийшло густе тісто, додати 30-50мл молока. Випікати млинцями на сковороді, хвилини наи2 з кожної сторони. Процес приготування на відео в каруселі. При діаметрі сковороди 22см виходить 8-9 коржей.
3. Крем:
Для крему з’єднати всі інгредієнти, крім вершкового масла. Поставити на вогонь і, при постійному помішуванні, довести до кипіння. Маса загусне. Зняти з вогню і додати масло. Розмішати до однородности.

4. Торту дати постояти кілька годин у холодильнику. Краще залишити на ніч. Приємного апетиту!