Шоколадно-горіхові батончики з урбечем

Як зробити Шоколадно-горіхові батончики з урбечем рецепт простий. Спеціально для тих, хто любить шоколад з горішками. На смак дуже схоже. Швидкий, легкий рецепт.

Інгредієнти

Натуральний шоколад – 100 гр (або робимо самі):

Какао масло 50 гр
какао органік (кероб для дітей)- 25 гр
натуральний підсолоджувач ( сироп топінамбура , мед, кленовий)
урбеч (паста) з арахісу, мигдалю (беріть ваш улюблений) – 30 гр
будь-які горіхи, можна цукати, родзинки – 40 гр

Шоколадно-горіхові батончики з урбечем покроковий рецепт

1. Розтоплюємо шоколад, або дрібно ріжемо какао-масло і розтоплюємо на водяній бані. ⠀ Кладемо в блендер (якщо його немає — то, ретельно вимішуємо ложкою) розтоплене какао масло, додаємо какао (кероб), сироп і урбеч, збиваємо до з’єднання. ⠀
2. Додаємо горіхи і прокручуємо зовсім трохи, щоб вони тільки втрутилися. ⠀
3. Розкладаємо по формах, відправляємо в холодильник на пару годин , або в морозилку на 15-20 хвилин. ⠀ Приємного аппетита.