Конфітюр манго маракуйя прошарок для торта

Як смачно зробити Конфітюр манго маракуйя прошарок для торта простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Це дуже смачна начинка для торта, бенто, капкейків та інших десертів. Якщо сподобався рецепт, напишіть що-небудь в коментарях, мені буде приємно 🥰

Інгредієнти

🔸Пюре манго – 200 гр.
🔸Пюре маракуйя – 100 гр.
🔸Крохмаль кукурудзяний – 1 ч. л.
🔸Цукор – 65 гр.

Конфітюр манго маракуйя прошарок для торта покроковий рецепт

1. Пюре манго і маракуї довести до кипіння, крохмаль розвести в 2 ст. л холодної води. Додати в пюре, перемішати венчиком.

2. Поварити ще хвилинку, зняти з вогню, остудити, накрити харчовою плівкою вконтакт, прибираємо в холодильник до использования.

3. Готово!

Відео рецепт 👇