Торт-суфле без цукру з йогуртом

Всього 79 ккал. Як зробити Торт-суфле без цукру з йогуртом рецепт простий 🎂 Повітряний, легкий, корисний і дуже смачний тортик😍! Поєднання ванільного і шоколадного шару – ідеальне. Дуже рекомендую приготувати, тим більше готувати тортик простіше простого🥰 ⠀ ⠀ ⠀⠀

Інгредієнти

Всі інгредієнти кімнатної температури. Форма 15 см

✔️йогурт натуральний питної 240 нр
✔️грецький йогурт (густий) 300 гр
✔️рікотта light 120 гр
✔️ванілін
✔️підсолоджувач 16 гр
✔️желатин швидкорозчинний 20 гр+140 гр води
✔️какао 8 гр

Глазур(за бажанням):
✔️шоколад без цукру 30 гр

КБЖУ на 100 гр👉79.4/9.4/2/4.5
Вага 800 гр

Торт-суфле без цукру з йогуртом покроковий рецепт

1. Змішати йогурти, рікотта і підсолоджувач, збити міксером. У холодну воду додати желатин, нагріти імпульсами в НВЧ до розчинення желатину (не кип’ятити). Влити желатин в йогуртову масу, збити міксером, щоб з’явилися пузырьки.
2. Суміш розділити на 2 частини. В одну частину додати какао, перемішати і вилити у форму, прибрати в холодильник для стабілізації. ⠀ ⠀⠀На застиглий шар вилити другу частину смеси.

3. Прибрати в холодильник для стабілізації. ⠀ ⠀⠀ Вийняти торт з форми. Шоколад розтопити(він не повинен бути гарячим) і полити тортик. Насолоджуємося❤️ ⠀