Шоколадний млинцевий торт з кремом з кокосового молока

Як зробити смачний Шоколадний млинцевий торт з кремом з кокосового молока рецепт простий. Цей торт настільки простий, що для його приготування не потрібно навіть чекати остигання його основних частин. Він абсолютно точно вартий ваших лайків😻 Вдарте 2 рази по картинці і буде ❤️ Чомусь мені зараз дуже хвилююче публікувати цей рецепт. Стільки людей чекали на старт мого Солодкого марафону дякую!🥰 Отже, поїхали! Важливо! Змащуйте сковороду перед кожним млинцем. Якщо тріскаються, додайте олії в сковороду або поміняйте сковороду Не пропікаються – переборщили з маслом Не поспішайте перевертати! Не допечете, будуть рватися! Це безглютенові млинці, не забуваємо😘

Інгредієнти

960 г мигдалевого молока (можна взяти будь-яке рослинне молоко) кімнатної температури
100 кокосового цукру (можна взяти будь-підсолоджувач, який підходить вам, включаючи сироп)
35 г какао (або кэроба, але вккс буде трохи відрізнятися)
400 г рисового борошна (так само можна взяти універсальну борошно без глютену від Гранец або борошно “Білий хліб” від Гранец)
30-40 г кокосового масла (можна розтопити і додати в тісто або змащувати сковороду перед кожним млинцем)

Крем
500 г кокосового молока середньої жирності (дивіться щоб у складі була кокосова м’якоть і вода).
110 г сиропу топінамбура (або ін. рідкого підсолоджувача).
32 г кукурудзяного крохмалю (можна і тапиоковый, тільки не картопляний, а то буде атомний присмак).

Шоколадний млинцевий торт з кремом з кокосового молока покроковий рецепт

1. В рослинна молоко додаємо всі сухі інгредієнти і добре перемішуємо вінчиком, щоб не було грудочок. Якщо ви міняєте якісь інгредієнти, наприклад, замість цукру додали сироп, консистенція тіста теж буде інший. Воно повинно вийти досить рідким, але не занадто. Якщо тісто занадто рідке, додати борошна, якщо дуже густе – розбавте молоком. На середньому вогні випікаємо млинці приблизно по 2 хвилини з кожного боку до подрумянивания.
2. Якщо при перевооачивании блін рветься, значить треба трохи довше його випікати. Намагайтеся, щоб всі млинці були приблизно однакового діаметра. Цього можна домогтися щоразу набираючи приблизно однакову кількість тіста в ополоник і не даючи блинчику сильно розтікатися по сковороді, якщо вона у вас більшого діаметру, ніж вам потрібно. Діаметр млинчика приблизно 16 см.
3. Крем.
У сотейнику змішуємо всі інгредієнти, важливо добре перемішати крохмаль з іншими інгредієнтами, поки суміш холодна. Щоб крохмаль добре розійшовся в молоці. Нагріваємо крем на середньому вогні до загусання при постійному помішуванні віночком. Коли крем закипить і загусне, знімаємо з вогню. Не намагайтеся кип’ятити довше, це може дати зворотний ефект. Крем не стане густіше! Збираємо торт. Якщо зробити краї млинця рівними, торт буде виглядати красивее.
4. Це можна зробити з допомогою кондитерського кільця або ножем. Вирізаємо млинці (я брала кільце діаметром 16 см) щоб вони були однакового розміру і збираємо торт у кільці (або без нього якщо його немає), промазуючи кожен шар кремом, приблизно за 1-1,5 ст. л. крему на кожен блинчик.
5. Крем можемо використовувати як відразу після приготування, так і остиглий при кімнатній температурі. Важливо до складання торта крем в холодильник не прибирати, т. к. він застигне (якщо застиг, подрібніть міксером). Після складання, якщо збирали не у кільці, торт може хитатися. Це нормально. Прибираємо в холодильник на кілька годин для стабілізації і цей ефект пропадет.

Відео рецепт 👇