Меренговый рулет Кокос Лайм

Як зробити меренговый рулет Кокос Лайм простий рецепт.

Інгредієнти

Меренга:
-190 гр білка (5 яєць З)
-300 гр цукрової пудри
-щіпка лимонної кислоти
-1/4 чл солі
-25 гр кукурудзяного крохмалю

Курд з лайма:
-55 гр соку лайма (~3 шт маленьких лаймів)
-цедра 2-х лаймів
-40 гр цукор
-30 гр вершкове масло 82%
-2 шт жовтки

Крем:
-300 гр сирного сиру
-280 -300 гр вершків 33-35% (нижче написано чому так багато)
-40 гр цукрової пудри
-30 гр кокосової стружки

Меренговый рулет Кокос Лайм покроковий рецепт

1. В чистій і сухій чаші до білків додати сіль і лимонну кислоту. Збити на середній швидкості до легкої білої піни. Збільшити швидкість на максимум і частинами в 3 прийому додати пудру. Збивати 10-13 хвилин до міцних пік. Додати кукурудзяний крохмаль і перемішати масу лопаткою. Розподілити рівномірно меренгу на папері для випікання на противне.
2. Випікати в розігрітій до 150 градусів духовці в режимі верх низ ~25-30 хвилин до легкої золотистої скоринки. Дістати з духовки, дати пару хвилин постояти, перевернути на інший аркуш паперу для випічки і акуратно зняти шар паперу, на якій меренга выпекалась. Дати охолонути. Крем. Нам потрібно ароматизувати вершки кокосом. Для цього в сотейнику з’єднуємо 120 гр вершків і кокос.

3. Доводимо до кипіння, не кип’ятимо. Вимикаємо і залишаємо на 10 хвилин. Далі прибираємо в холодильник до повного охолодження. Як вершки охолонуть протираємо через сито кокос, і до отриманим вершків (~40гр) додаємо звичайні (160гр)і сир, додаємо пудру, збиваємо міксером до щільної матовою маси 2-3 хвилини, додаємо кокосову стружку.
4. Половина крему йде в начинку і половина в декор Курд. У сотейнику з’єднуємо всі інгредієнти. Доводимо до кипіння на середньому вогні, постійно розмішуючи віночком. Охолоджуємо в холодильнике.

5. На остиглий шар меренги розподіляємо рівномірно крем, потім додаємо курд. Акуратно скручуємо, допомагаючи собі папером для випічки в рулет. Прибираємо в холодильник на 2 години. Бажано є такий рулет протягом суток.