Пончики донатси з глазурю

Як смачно зробити Пончики донатси з глазур’ю простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Принесла пончики Донатси. Дуже м’які і смачні пампушки

Інгредієнти

Мука 300-400 р
Молоко 250 мл
Яйця 2 шт
Вершкове масло 40 г
Цукор 3 ст/л
Сухі дріжджі 1,5 г/л
Рослинне масло 3 -4 ст/л

Пончики донатси з глазур’ю покроковий рецепт

1. В тепле молоко з маслом) додаємо цукор, дріжджі і перемішати. Потім додаємо яйця, борошна і замішуємо м’яке, трохи липке тісто. Потім додаємо рослинне масло і продовжуємо замішувати тісто до гладкості . Прибираємо тесту в тепле місце підніматися Тісто за цей час збільшиться в об’ємі в два рази. Трохи обімніть його , воно снів стане маленьким. Шматок тіста розкачайте в пласт товщиною 1,5 см.
2. Тісто вже не таке липке, з ним легко працювати. За допомогою підручних засобів виріжте кухлі великого розміру, у мене вони приблизно 8 див. Потім вирізати кружечок в серединці, я взяла насадку для тортів. Можна взяти, наприклад, кришку від пляшки. Смажте пончики у фритюрі, на невеликому вогні до золотистої корочки.

3. Пончики треба буде кілька разів перевернути, щоб вони рівномірно просмажаться. Готові пончики викладіть на тарілку з паперовим рушником — воно вбере зайвий жир. Таким же чином посмажте всі пончики. Готуємо хориз(крихти): вершкове або топлене масло трохи посмажимо, додаємо борошно, перемішаємо і смажимо все разом, поки борошно злегка не підрум’яниться. Трішки охолоне додаємо цукру. Коли знімаємо, відразу кладемо в хоризе, і обвалюємо всіх сторон.