Знаменитий спалений чізкейк-Сан-Себастьян

Як смачно зробити чізкейк-Сан-Себастьян простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Знаменитий чізкейк-Сан-Себастьян, він же бакский чізкейк, він же Спалений чізкейк. Я в повному захваті👌. Обов’язково спробуйте. У цього десерту іспанські корені. Його історія почалася з ресторану La Viña в Сан-Себастьяні, а тепер це чи не найбільш «подражаемый» пиріг в світі.
Звичайно, оригінальний рецепт все ще знаходиться в руках у кухарів Ла-Віньї, і вони нікому не розкрили цей секрет. А Ми спробуємо приготувати схожий чізкейк будинку. Пробували такий? Це самий кремовий по консистенції чізкейк! Текстура настільки ніжна, що забуваєш про все на світі.
Отже, приготування простіше простого, він без піщаної основи, випікається при високій t°, виходить ніби обгорілий, а от всередині вас чекає кремове вершкове насолоду. ❗️НАЙВАЖЛИВІШЕ, цей чізкейк можна приготувати за допомогою одного віночка, масу ні в якому разі не збиваємо, тільки перемішуємо.

Інгредієнти

на форму діаметром 20 см
Всі інгредієнти кімнатній t.

700 г вершкового сиру (типу Філадельфії)
175 р цукру
1ст.л ван.екстракту
або 1 стручок ванілі
1/2 лимона (сік)
250 г яєць (5 штук)
430 г вершків (30-33%жирності)
30 г кук.крохмалю або борошна

Знаменитий спалений чізкейк-Сан-Себастьян покроковий рецепт

1. Приготувати форму, застелити її пекарської папером, щоб вона виходила за борти, так як чізкейк підніметься. Розігріти духовку до 220 град конвекція або ~230°С з режимом верх-низ.
2. Розмішати вершковий сир з цукром, щоб маса стала однорідною, потім додати ваніль, лимонного соку, по черзі яйця і вершки, в кінці просіяної крохмаль. Розмішати до однородности.
3. Перелити масу в форму, постукати формою, щоб вийшли бульбашки і випікати приблизно 35-50 минут.

4. Після випічки форму з чізкейк відразу вийняти з духовки, під скоринкою вся кремова маса колишеться”, як-ніби чізкейк не допекся. Залишити до повного охолодження. Можна їсти як в охолодженому так і в охолодженому виде.