Меренговый торт з малиною

Як зробити дуже смачний, простий і ніжний Меренговый торт з малиною в домашніх умовах рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

КОРЖІ:
Яєчний білок – 200 гр.
Цукрова пудра – 300 гр.
Кукурудзяний крохмаль – 45 гр.
Лимонна кислота – 1/4 ч. л.

КРЕМ:
Вершки 33-35% – 300 гр.
Вершковий сир – 380-400 гр.
Цукрова пудра – 60 гр.
Ванільна паста – 1 ч. л.

МАЛИНОВА ПРОШАРОК:
Малинове пюре – 250 гр.
Кукурудзяний крохмаль – 14 гр.
Цукор – 40 гр.

Меренговый торт з малиною покроковий рецепт

1. КОРЖІ.
В абсолютно суху і знежирену чашу отруюємо білки, цукрову пудру і лимонну кислоту. Збиваємо на високих обертах 10-12 хвилин до стабільного пишного стану. Вводимо крохмаль і перемішуємо до об’єднання. Відсаджуємо коржі за допомогою круглої Насадки діаметром шийки 9 мм. Повинно вийде 4 коржа. Випікаємо при температурі 140-150 градусів. Режим верх-них або конвекція, 35-40 хв.
Готовим коржам даємо остыть.
2. МАЛИНОВА ПРОШАРОК.
Всі інгредієнти відправляємо в сотейник з товстим дном, ставимо настроїв вогонь і варимо до загустіння. Після перекладаємо в кондитерський мішок і охолоджуємо до кімнатної температуры.

3. ВЕРШКОВИЙ КРЕМ.
В ємність отруюємо всі інгредієнти і збиваємо до пишного стану. Для відсадження крему ми використовували зубчасту насадку 18мм.
4. ЗБІРКА ТОРТА:
На кожен корж наносимо малинова прошарок, зверху прикрашаємо кремом, отсаживая насадкою зубчаста зірка. Після відправляємо в холодильник на 30-60 минут.