Кільце тістечко Парі-Брест з заварного тіста

Сьогодні з Вами поділюся рецептом кільця тістечка Парі-Брест з вершковим кремом з заварного тіста. Він робиться з заварного тіста. Дуже смачний десерт. Обов’язково догляньте відео до кінця! Нам знадобляться: вода, вершкове масло, молоко, сіль, яйця, борошно.

Інгредієнти

Для тесту:
Борошно – 130 гр.
Вершкове масло – 80 гр.
Вода – 100 гр.
Сіль – щіпка
Молоко – 100 гр.
Яйце – 4 шт.

Для крему:
Сирний сир – 100 гр.
Вершки 33-35 % – 300 мл
Цукрова пудра – 3-4 ст. л.

Кільце тістечко Парі-Брест з заварного тіста покроковий рецепт

1. У посуд наливаємо молоко. Зверху наливаємо воду. Кладемо м’яке вершкове масло. Солимо і перемішаємо. Ставимо на середній вогонь. Помішуємо, поки масло повністю не розтане. Як тільки починає закипати, відразу знімаємо з вогню. Відразу кладемо всю муку. Я швидко просеивала через сито. І швидко помішуємо з допомогою силіконової лопаткою або ложки. Перемішуємо до однорідної маси. У нас вийде заварне тесто.

2. Потім помішуємо тісто 2-3 хвилини на повільному вогні. Знімаємо з вогню. Ще раз добре перемішуємо. Потім даємо трохи охолонути. Як трохи охолоне, ми кладемо яйце. Поторкайте тісто руками. Тісто має бути теплим, не обпалювати. Кладемо яйця по одному і добре перемішуємо. Як Ви покладете всі яйця, тісто може бути неоднорідним. Але Ви не переставайте помішувати. Наприкінці тісто стане однорідним. Після кожного яйця потрібно докласти зусиль для помешивания.

3. Друзі, я поклала всі яйця. У нас повинна вийти ось така консистенція. Кладемо в кондитерський мішок насадку. Зверху кладемо тісто. Зараз покажу насадку. Номер насадки 333, схожа на квітку. Якщо немає насадки, то можна відрізати кінчик кондитерського мішка. Тісто кладемо в 2 шари. На відео не видно. Ось на цьому відео помітно, що тут 2 шари. Ставимо в розігріту духовку і готуємо при температурі 180 градусів на 30-35 хвилин. Тепер готуємо крем. Нам знадобляться: вершки, цукрова пудра і сирний сир. Вершки обов’язково повинно бути охолодженими. У них кладемо цукрову пудру.

4. Потім кладемо сирний сир і все добре перемішуємо. Перемішуємо міксером на повільній швидкості, поступово збільшуючи. Помішуємо, поки крем не буде тримати форму. Тепер кладемо крем в кондитерський мішок. У нас вийшли ось такі тістечка. Даємо повністю охолонути. Як охолоне, ріжемо на 2 частини. У центрі повністю приготувався і вийшли повітряними. І так ріжемо всі тістечка. Показую Вам вблизи.

5. Тепер у центр кладемо крем. Можна використовувати також інші крему. Але крем з вершків більше всіх підходить. Якщо приготувати крем з масла, то він буде жирний. Тому вибирайте легкі крему. Наш Парі Брест готовий. Зараз ми прикрасимо цукровою пудрою. Перекладаємо в тарілку і посипаємо цукровою пудрой.

6. Можна прикрасити горіхами. Друзі, думаю, відео Вам сподобалося. Якщо Ви додивилися відео до кінця, не забудьте поставте Лайк та написати коментар. З Вами була Гульжаннат! Які рецепти хочете побачити обов’язково напишіть у коментарях. Я обов’язково поделюсь.