Суфле гарбузовий пиріг з фініками

Як зробити Суфле гарбузовий пиріг з фініками рецепт простий. Я офіційно відкрила гарбузовий сезон 😄 Давайте зі мною ? Адже гарбуз це ✅ смачно ✅ корисно ✅ низькокалорійні. Готуємо пиріг суфле ?

Інгредієнти

Для форми 15 см діаметр

Для основи:
2 яйця
50 Гр геркулес (перемолоти в блендері, я перемолола гранолу)
1/3 чл розпушувач
80 Гр гарбуза сирої
50 Гр банана
прянощі -кориця, імбир, мускатний горіх

Для суфле:
200 Гр гарбузове пюре(я брала готове дитяче, ви можете запекти гарбуз у духовці і пюрировать її, а можете взагалі взяти будь-пюре 😌)
170 Гр м’якого сиру
10 Гр желатину
80 мл молоко
80Гр фініки (вага м’якоті без кісточки)

Суфле гарбузовий пиріг з фініками покроковий рецепт

1. Вівсянку перемолоти в блендері, додати гарбуз шматочками, банан і ще раз збити, туди ж два яйця, розпушувач, прянощі -все збити👌🏻випікати корж в силіконовій Формі або кільці або будь-якій формі в якій будете збирати.30 хв при 180* до сухої зубочистки. Корж залишаємо остигати (він виходить м’який і такий ароматний 😍)
2. Для суфле -фініки попередньо замочити в окропі на годину, потім почистити, желатин залити молоком -набух-нагріти до повного розчинення, збити сир-гарбузове пюре-желатинову суміш блендером, туди ж додати очищені финики.

3. Збираємо пиріг суфле у формі – я в силіконовій догори дном 👍 Прибираємо в холодильник на 3-4 години (я прибрала на ніч) . Із силіконової форми легко витягується -прикрашаємо і смакуємо пряний пиріг 😍

Відео рецепт 👇