Муссовые тістечка сердечка без цукру

Муссовые тістечка сердечка без цукру простий рецепт.

Інгредієнти

Малинове конфі:
Малинове пюре 200 гр
Желатин 2 гр + вода 12 гр
Кукурудзяний крохмаль 8 гр
Подслатитель 3-5 гр

Мигдальний бісквіт:
Яйця 2 шт
Подслатитель 3-5 гр гр
Вівсяні висівки 50 гр
Мигдальна борошно 20 гр
Розпушувач 3 гр
Раститительно масло без смаку 15 гр
Молоко 50 гр

Мус:
М’який сир 5% 200 гр
Білий шоколад без цукру 30 гр
Натуральний йогурт 100 гр
Білок 40 гр (1 шт С0)
Підсолоджувач 3-4 гр
Желатин 4 гр + вода 24 гр

Муссовые тістечка сердечка без цукру покроковий рецепт

1. Малинове конфі:
Желатин замочити у воді і залишити набухати. Інші інгредієнти відправити в сотейник і довести до кипіння, проварити близько 1 хвилини, трохи студить трохи і додати набряклий желатин, вилити на плоску поверхню і прибрати в морозилку.

2. Мигдальний бісквіт:
Яйця розділити на білки і жовтки, білки ввзбить до стійкої піни. До жовтків просіяти всі сухі інгредієнти, додати масло і молоко, ввести збиті білки. Виливаємо тісто на килимок рівним шаром і випікає при 180 гр 5-6 минут.
3. Мус:
Бажати залити водою і дати набрякнути Сир змішати з йогуртом, і підсолоджувачем. Желатин розчинити в теплому розтопленому шоколаді і додати в масу, максимально швидко перемішати. Якщо в масі з’явилися грудки з-за перепаду температур, нагрівайте масу періодами по 5-10 секунд. Білки збити з невеликою кількістю эритрита, додати в сирну масу з допомогою лопатки.

4. Збірка:
З конфі і бісквіта вирізати сердечка. У форму налити мус до половини, втопити ягідний центр, долити ще трохи мусу, закрити бісквітом. Заморозити

Відео рецепт 👇