Найсмачніше, ніжне Шоколадне тістечко без борошна зі сметанним кремом рецепт простий. Щільний Шоколадно-Шоколадний корж БЕЗ БОРОШНА (можна спекти в мікрохвильовці), ніжний крем і все залито шоколадним ганашем Вкууусно!
Інгредієнти
КОРЖ:
✔️Банан 390 р
✔️Яйце С0 3 шт
✔️Какао 90 р
✔️Розпушувач 1,5 ч. л.
✔️Підсолоджувач
⠀
КРЕМ:
✔️Яйця 3 шт
✔️Молоко 150 грам
✔️Крохмаль кукурудзяний 30 грам
✔️Сметана 15% 300 грам
✔️Підсолоджувач
⠀
ШОКОЛАДНИЙ ГАНАШ:
✔️Шоколад чорний 50 грам
✔️Молоко 100 грам
⠀
Вага ~1290 грам
КБЖУ на всю порцію 2431 ккал, 83.8/145.7/182.5
КБЖУ на 100 грам 188 ккал, 6.5/11.3/14
Шоколадне тістечко без борошна зі сметанним кремом покроковий рецепт
1. КОРЖ 20х20 см:
Для коржа все змішати в блендері і вжик-вжик. Випікаємо при 175° 18 минут.
Для коржа все змішати в блендері і вжик-вжик. Випікаємо при 175° 18 минут.
2. КРЕМ:
Всі інгредієнти з’єднати і кип’ятити на повільному вогні до загусання, постійно помішуючи. Виливаємо зверху на готовий бісквіт і даємо охолонути і загустеть.
Всі інгредієнти з’єднати і кип’ятити на повільному вогні до загусання, постійно помішуючи. Виливаємо зверху на готовий бісквіт і даємо охолонути і загустеть.
3. ГАНАШ:
Шоколад з молоком розтоплюємо на водяній бані і виливаємо на застываний шар крему. Відправляємо в холодильник на пару часов.
Шоколад з молоком розтоплюємо на водяній бані і виливаємо на застываний шар крему. Відправляємо в холодильник на пару часов.