Французька Невидимий пиріг з грушами

Французький Невидимий пиріг з грушами простий рецепт 😍 Дуже ніжний, м’який усередині, зверху хрустка ванільна скоринка😋 Багато начинки, мало тіста👍

Інгредієнти

🍐800г груш (яблук) – вага нечищених
🍐2 яйця
🍐50г цукру
🍐10г ванільного цукру
🍐щіпка солі
🍐100г молока
🍐30г розтопленого вершкового масла
🍐70г борошна
🍐1 ч. л. розпушувача

Для посипання:
🍐60г борошна
🍐30г вершкового масла
🍐20г цукру
🍐10г ванільного цукру
🍐 маленьку щіпку солі

Французька Невидимий пиріг з грушами покроковий рецепт

1. Включити духовку на 190°С. Для посипання розтерти руками всі інгредієнти в крихту. Груші очистити, тонко нарізати. Збити яйця з цукром, ваніллю і сіллю хвилини 2. Додати молоко і масло, перемішати віночком. Додати борошно з розпушувачем, перемішати до однородности.

2. Тісто рідкувате. Груші додаємо в тісто і добре перемішуємо, щоб кожен шматочок був покритий тестом. Викладаємо груші в змащену вершковим маслом форму, зверху виливаємо залишки тіста. Форма у мене діаметром 20 см, можна трохи більше, пиріг ниже.

3. Можна прямокутну кексову форму. Зверху посипаємо посипкою. Випікати при 190° близько 40 (+ – ) хвилин до золотистого рум’яного верху. Дивитися по своїй духовці. Виймаємо, даємо охолонути до теплого стану. Можна заварювати чай.