Мяке яблучне печиво

Як зробити М’яке яблучне печиво в духовці простий рецепт. Ніжні, повітряні, ароматні, а готуються на раз, два, три.

Інгредієнти

Яблука – 350 гр.
Борошно – 240 гр.
Яйце – 2 шт.
Цукор – 80 гр.
Ванілін – 1 гр.
Сіль щіпка
Масло рослинне – 80 гр.
Розпушувач – 1 ч. л.

М’яке яблучне печиво покроковий рецепт

1. Яблука нарізаємо кубиками. Яйце, цукор, ванілін збиваємо. Додаємо рослинне масло, збиваємо ще раз.

2. Додаємо борошно і розпушувач, вимішуємо тісто. Кладемо яблука, перемішуємо і викладаємо тісто ложкою на противень.

3. Застелений пергаментом або килимком. Випікаємо 25 хвилин при 180 градусах. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇