Десерт Мурашник

Як смачно зробити Десерт Мурашник простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Тісто:
▪️Вершкове масло -180 гр
▪️Цукор -150 гр
▪️Яйце -3 шт
▪️Молоко -100 мл
▪️Сода -1 ч. л
▪️Оцет -1 ст. л
▪️Ванілін-1,5 гр
▪️Борошно-600-650 гр

Крем:
▪️Вершкове масло -180 гр
▪️Варена згущене молоко -400 гр
▪️Мед -100 гр (3-4 ст. л)
▪️Ванілін -1,5 гр
▪️Волоські горіхи -150 гр

Десерт Мурашник покроковий рецепт

1. Вершкове масло збити з цукром і ваніліном. Додати яйця і молоко, збити. Соду погасити оцтом, додати в яєчну масу. Далі просіяти борошно і замісити м’яке тесто.

2. Тісто розділити на 2-3 частини прибрати в морозилку на 2-3 години. Охолоджене тісто натерти на крупній тертці , викласти на деко і випікати до рум’яного кольору, періодично перемішувати, приблизно 10-15 хвилин при 180 градусах.

3. Для крему збити масло зі згущеним молоком, додати ванілін і мед , перемішати. З’єднати готову крихту і крем , порубані горіхи, перемішати. З допомогою чарки і пакета сформувати тістечко. За бажанням прикрасити розтопленим шоколадом і орешками.

Відео рецепт 👇