Сирне печиво Лимончики з кремом

Як смачно зробити Сирне печиво Лимончики з кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

8 шт.
338 ккал/100 гр. Б: 5.7 Ж: 14.4 У: 43

🔸Вершкове масло – 45 гр.
🔸Цукор – 150 гр.
🔸Сметана – 50 гр.
🔸Яйце – 1 шт.
🔸Цедра лимона – 1 ч. л.
🔸Куркума – 1 / 2 ч. л.
🔸Сіль – 1 щ.
🔸Розпушувач – 7 гр.
🔸Борошно – 290 гр.
🔹Сир (м’який) – 120 гр.
🔹Вершкове масло – 80 гр.
🔹Цукрова пудра – 40 гр.

Сирне печиво Лимончики з кремом покроковий рецепт

1. Вершкове масло кімнатної температури збити з цукром. Додати яйце, сметану, цедру і куркуму. Перемішати. Частинами просіяти борошно з розпушувачем. Замісити тісто. Залишити в холодильнику на 10 минут.

2. Сформувати 16 кульок (по 35 гр), надати форму лимона, приплюснути, витягнути кінчики. Викласти на пергамент. Перед випічкою ще раз поправити форму лимончиків, тому що тісто буде подниматься.

3. Випікати при 180 градусах 12-15 хвилин. Вирізати серединки. Змішати сік одного лимона, 1/2 ч. л цукру і 1/2 ч. л. куркуми. З допомогою пензлика нанести на поверхню лимонів в три шари. Обсипати цукром, струсити зайве. І залишити, щоб верхівки подсохли.

4. Для крему збити вершкове масло з цукровою пудрою, додати м’який сир і ще раз збити. Заповнити кремом і з’єднати половинки. Прибрати в холодильник на 15 хвилин, щоб добре пропитались.

Відео рецепт 👇