Морквяний торт з горіхами і кремом чіз зі сметаною

Самий смачний варіант морквяного торта, швидше записуйте😍. Як зробити Морквяний торт з горіхами і кремом чіз зі сметаною рецепт простий. Не лякайтеся, що так багато інгредієнтів. Насправді рецепт дуже простий. Я скажу чесно, в житті ніколи не пробувала морквяний торт, це мій первісток, але ☝🏻який же ніжний і смачний🥰ніколи б не подумала, що морквина у випічці може творити чудеса.⠀

Інгредієнти

🥮 Для коржів:⠀
•Пшеничне борошно-240 гр.⠀
•Яйце -4 шт.⠀
•Цукор -240 гр.⠀
•Рослинна олія -180 мл⠀
•Морква-300 гр.⠀
•Сода -1 ч. л⠀
•Розпушувач -1 ч. л⠀
•Кориця -1 ч. л⠀
•Горіхи -120 гр.⠀
•Цедра одного апельсина ⠀
•Щіпка солі⠀

🥮 На крем :⠀
•Сирний сир -650 гр.⠀
•Сметана -200 гр.⠀
•Цукрова пудра -150 гр.⠀
•Перетерта журавлина або варення з журавлини з цукром.на прошарок.

На просочення коржів беремо 1:1 вода+цукор (можна додати пару ложок журавлинного соку)⠀

Морквяний торт з горіхами і кремом чіз зі сметаною покроковий рецепт

1. У великій мисці з’єднуємо яйця з цукром до білої пишної маси(як на бісквіт), додаємо рослинне масло, борошняну суміш, перемішуємо.⠀ Додаємо терту моркву (весь сік заздалегідь вичавлюємо), горіхи і знову ретельно перемішуємо лопаткою.⠀ Тісто ділимо пополам.
2. Випікаємо кожен корж окремо в рознімної формі (кожен корж за 40 хвилин на 160 С).⠀ На дно форми кладемо пергаментом, змащуємо маслом і заливаємо наш корж. Готовність перевіряємо дерев’яною паличкою.⠀ Поки печуться коржі готуємо крем: збиваємо сметану з сирним сиром, потім додаємо цукрову пудру.
3. За бажанням можете додати дрібно перемелені горіхи 🥰 (з ними набагато смачніше).⠀ Власне, тепер збираємо торт: кожен корж просочуємо. Потім з’єднуємо корж-крем-журавлина-корж-крем-журавлина, і я ще верхній шар посипала крихтою від коржа .⠀ ⠀ Тепер відправляємо тортик в холодильник на 12 годин 🥰⠀

Відео рецепт 👇