Вівсяні батончики з фісташкою і мигдалем

Як щодо перекусити? 😋 Вівсяні батончики з фісташкою і мигдалем простий рецепт.⠀ Вівсяні батончики з фісташкою та мигдалем – ще один безгрішний рецепт в скарбничку! І, як на мене, це відмінний варіант втамувати голод, взяти їх з собою на прогулянку, пікнік або в дорогу✈️ та й часу на приготування піде зовсім небагато! ⠀ Готувати будемо відразу 5 батончиків, тому що інакше ви і оком моргнути не встигнете, як всі слопаете😁 Перевірено особисто мною, чоловіком та дівчатами з команди! ⠀ ➖Що знадобиться? ⠀

Інгредієнти

🔸Вівсяні пластівці середнього помелу (такі, які варяться 15 хв) – 100 гр
🔸Мигдаль – 50 гр
🔸Фісташки – 50 гр
🔸Урбеч (мигдальний/ мигдальний+кокосовий) – 60 гр
🔸Сироп топінамбура – 65 гр
🔸Сушені слайсы кокоса або стружка – 20 гр
🔸Кориця – 0,5 ч. л.

Вівсяні батончики з фісташкою і мигдалем покроковий рецепт

1. Починаємо з горіхів: порубаєте мигдаль і фісташки на великі шматочки. Змішайте з вівсянкою, кокосовими слайсами і корицею. ! Якщо фісташки не солоні, можна трохи посолити. Переходимо до рідких інгредієнтів: урбеч ретельно змішайте з сиропом. Добре перемішайте сухі і рідкі інгредієнти. ⠀
2. Розігрійте духовку до 180 °С. ⠀ Невелику квадратну форму застелити пергаментом. Викладіть масу і добре утрамбуйте, товщиною приблизно 1 див Відправляйте в духовку на 15-20 хвилин. ⠀

3. Вівсянка і горішки повинні рівномірно підсушитися і стати красивого золотистого кольору. ⠀ Дочекайтеся повного остигання, не поспішайте діставати з форми. Для зручності: наріжте на батончики або квадрати гострим довгим ножом.