Гастрономічний паску з кисломолочного сиру

Гастрономічний паску з кисломолочного сиру Брюност Шоколад простий рецепт. Неймовірний паска! Смачний, вологий, незвичайний. Сир брюност – це норвезький сир, який володіє смаком топленого молока або вареного згущеного молока. Він дуже тему! Вершково-карамельний паска виходить ❤️

Інгредієнти

1. Сирний сир – 500г
2. Вершки 33% – 35г
3. Карамельний шоколад – 75г
4. Темний ром – 2 ст. л.
5. Борошно пшеничне – 320г
6. Розпушувач – 10г
7. Яйця – 3 шт
8. Ванільний цукор – 50г
9. Білий цукор – 110г
10. Брюност – 1 штука

Гастрономічний паску з кисломолочного сиру покроковий рецепт

1. Вершки нагріти в сотейнику з 1/3 брюноста, вилити не шоколад і перемішати до однорідності. При необхідності подобріти в мікрохвильовці і перемішати. Вийшов однорідний «ганаш». Сирний сир з’єднати з «ганашем», ромом і збити до пышности.
2. Яйця збити в окремій чаші з цукром до збільшення в об’ємі в 2-3 рази. Ввести в сирну яєчну суміш і перемішати міксером до однорідності (не збивати). Борошно просіяти з розпушувачем. Ввести в тісто і перемішати міксером до однорідності (не збивати).
3. Тісто буде густе. Залишився брюност порізати кубиками і додати в тісто. Перемішати лопаткою до однорідності. У формочки для пасок покласти тісто (заповнюємо форму на 2/3, не більше).
4. У мене вийшов 1 великий паска і 3 маленьких. Випікаємо в розігрітій до 175-180 градусів духовці близько 35-45 хвилин (залежить від розміру паски). Готову паску повністю остудити і посипати цукровою пудрою 🔥

5. Якщо ви не знайшли брюност, то просто приберіть сир з рецепту. Технологія приготування залишиться та же.