Бісквітна сирна ватрушка в духовці

Бісквітна сирна ватрушка в духовці простий рецепт. Всім привіт! 😍 Я повернулася і продовжую ділитися з вами простими і смачними перевіреними рецептами🥰 І сьогодні вашій увазі нехитрий рецепт сирної ватрушки, але не простий, а бісквітної 😍🔥 Вона виходить дуже смачною і ніжною, а готується швидко, з’їдається 🙈😃🤤

Інгредієнти

Для начинки:
Сир – 400 г
Яйце – 1 шт
Цукор – 60 г
Кукурудзяний крохмаль – 15 р
Ванільний цукор – 1 ч. л.

Для бісквітного тіста:
Яйця – 2 шт.
Цукор – 100 г
Борошно – 80 р
Розпушувач – 1 ч. л.

Бісквітна сирна ватрушка в духовці покроковий рецепт

1. Для початку приготуємо начинку. У мисці змішуємо сир, яйце і цукор, пробиваємо заглибним блендером (або розтираємо виделкою до однорідності. Потім додаємо ванільний цукор, кукурудзяний крохмаль і добре перемішуємо. Начинка готова.

2. Для тіста збиваємо білки з цукром до пишної білої маси, потім по черзі додаємо жовтки, збиваємо ще пару хвилин. Просіваємо борошно і розпушувач, акуратно перемішуємо. Бісквітна основа готова.
3. Дно форми змащуємо рослинним маслом (у мене діаметр 21 см) і викладаємо тісто. Розподіляємо тісто рівномірно по всій поверхні форми. У середині робимо невелике поглиблення і викладаємо в нього начинку, акуратно розрівнюємо (як показано на відео).

4. Відправляємо форму в розігріту до 170 градусів духовку на 40-45 хвилин. Готову ватрушку дістаємо з духовки і повністю остужаем.

Відео рецепт 👇