Медовик у вигляді ялинки

Як смачно зробити Медовик у вигляді ялинки простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Новорічний медівник «Ялинка». Цей неймовірно святковий торт стане самим яскравим гостем на святковому столі. Що стосується смаків — вони яскраві, соковиті, дуже зрозумілі і прості. Коржі тут м’які, в поєднанні з найніжнішим сирним кремом. Кислинка в мандариновий начинці освіжить рецептори і змусити просити добавку.

Інгредієнти

Коржі (на 1 торт ялинка і один круглий діаметром 14см):
440 г борошна
90 г слив масла
90 г меду
100 г яйця
200 р цукру
2 ч. л. соди

Медовик у вигляді ялинки покроковий рецепт

1. Поставити каструлю з товстим дном на вогонь, викласти масло і мед, заважати поки повністю не розтопиться масло, додати цукор, перемішати на вогні 1 минуту.

2. Додайте соду, на повільному вогні, не перестаючи заважати (4-5 хвилин) довести масу до красивого карамельного кольору. Зняти з плити, охолодити при кімнатній температурі 10 хвилин. В теплу масу ввести яйця, перемішати. Додати просіяне борошно і замісити тесто.

3. Розкачати тісто на присипаної борошном килимку або пергаменті, вирізати з допомогою трафарету 2 коржа ялинка .Якщо тісто липне до качалку, присипати тісто і борошном качалку! Прибрати залишки тіста, акуратно перенести килимок на деко. Із залишків тіста зробити бенто або ще один круглий торт діаметром 14 див. Перед випіканням коржі проткнути виделкою. Випікати при 170 С 3-5 мин.

Відео рецепт 👇