Шоколадний крем-чіз для вирівнювання торта

Вас помітно додалося, хлопці! Тому повторимо відмінний рецепт шоколадного крему для покриття. На ньому і малювати можна, наприклад діоксидом титану для оформлення Новорічних тортиків або просто написів у торці торта. Як зробити Шоколадний крем-чіз для вирівнювання торта рецепт простий. Смачний, простий і чудово тримає форму крем👌🏼😋

Інгредієнти

Шоколадний кремчиз на обтяжку стандартного торта 2,5-3 кг. діаметром 16-18 см. і висотою 10-12 див.

-120 гр. м’якого вершкового масла ( жирність не менше 80%)
-100 гр. цукрової пудри
-300 гр. вершкового сиру кімнатної температури
-60 гр. розтопленого темного шоколаду ( від 54% вмісту какао, а для більшої щільності від 70%)

Шоколадний крем-чіз для вирівнювання торта покроковий рецепт

1. Збити масло з пудрою. Додати сир ( добре змішати, не збивати).
2. Влити розтоплений шоколад (і все ретельно змішати, не збивати на великих обертах, що б не наситити крем повітрям).
3. Прекрасний для фінального покриття і в начинку, а так само шапочкою для капкейка.