Шоколадні цукерки без цукру з урбеча

Як зробити Шоколадні цукерки без цукру з урбеча, без молочки 👌 готуються всього 15 хвилин (+ пів годинки в холодильнику) як раз встигнете заварити чай ☕️ На основі цього рецепту можна приготувати безліч варіантів смаку, в наступний раз приготуємо батончики схожі на знамениті цукерки «при фронт».

Інгредієнти

Урбеч (у мене була абрикосова кісточка, хочете більше вершковий смак, схожий на молочний шоколад – використовуйте урбеч з горіхів кешью, а якщо хочете більш терпкий смак чорного шоколаду з приємною гірчинкою – урбеч з льону) – 80 гр
Сироп топінамбура (фініковий сироп, сироп агави або мед)- 30 гр
Какао – порошок- 30 гр + для обсипання
Масло какао – 20 гр

Шоколадні цукерки без цукру з урбеча покроковий рецепт

1. Топимо масло какао. Змішуємо всі інгредієнти ретельно до однорідності. Прибираємо масу в холодильник на 15 хвилин (вона стане більш щільною).
2. Формуємо цукерки бажаної форми (маса практично не липне до рук, але працюємо швидко) і обвалюємо в какао.

3. Прибираємо ще на 15 хв в холодильник і насолоджуємося смаком натуральний, корисних цукерок, які Ви тільки що приготували самостійно 😉