Шпинатні панкейкі млинці з вівсянки і сиру

Пишні Шпинатні панкейкі млинці з вівсянки і сиру простий рецепт на сковороді 💚 (на 1 порцію, у мене вийшло 4 панкейка) Ці панкейкі використовую як основу для тостів з лососем і авокадо, можна спробувати інші поєднання.

Інгредієнти

КБЖУ панкейків (без доповнення)
~265,5/15/9,5/30

• 40 р. вівсяних пластівців
• 50 г м’якого сиру/йогурту без добавок (звичайний/соєвий/кокосовий)
• яйце
• 20 р. шпинату
• щіпка солі
• ½ ч. л розпушувача

Додатково:
• половина авокадо
• слабосоленої лосось (як засолити без цукру 👉🏻 #пемуо_лосось)
• очищені насіння конопель
• кунжут

Шпинатні панкейкі млинці з вівсянки і сиру покроковий рецепт

1. Яйце вбити в чашу для блендера, додати всі інгредієнти, збити до однорідності і залишити на 5 хвилин. ❕
2. Готувала панкейкі в силіконових формочках, у мене їх дві, ви можете приготувати 4-6 панкейків без використання яких-небудь формочок. Сковороду розігріти і залишити на мінімальному огне.

3. Сформувати панкейкі, піч ~1 хвилини на слабкому вогні під кришкою, потім акуратно перевернути і залишити ще на ~30 секунд. Приємного апетиту!