Пісочна основа під чізкейк

Приготування ідеального пісочного крамбла для основи чізкейків. Пісочна основа під чізкейк простий рецепт.

Інгредієнти

200 г вершкового масла
170 г цукрової пудри
36 г жовтки (2 шт)
300 г борошна
20 г кукурудзяного крохмалю
150 г подрібненого фундука або мигдалю
4 г солі

Пісочна основа під чізкейк покроковий рецепт

1. М’яке вершкове масло змішати з цукровою пудрою до об’єднання. Додати жовток, з’єднати. * Додати просіяне борошно разом з крохмалем, подрібнений горіх, сіль і змішати протягом 20-40 секунд до утворення крихти

2. Викласти крихту з пісочного тіста на деко, застелене пергаментом, рівномірно розподілити і прибрати в морозилку мінімум на 30 хвилин. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180 °С духовці близько 20-25 хв. Запечена пісочна крихта повинна бути хрусткою і мати золотистий цвет.

3. Остиглу крихту пробити в блендері. Зберігати в щільно закритих пакетах в холодильнику до 7 днів, в морозильній камері до 3 місяців. Цієї крихти, мені зазвичай вистачає на приготування основи для 2-х чізкейків 18-20 см в діаметрі і 5-6 см заввишки

Відео рецепт 👇