Печиво Пломбір на рослинному маслі з молочною начинкою

Як зробити домашнє Печиво Пломбір на рослинному маслі з молочною начинкою простий рецепт. Як же Це смачно! Чудове печиво! Розсипчасте, шарувате, крихке з найніжнішої ванільною начинкою пломбір! Гармонія смаку! Печиво на рослинному маслі зі смаком морозива!
Його обов’язково варто приготувати і спробувати. Печиво до чаю. Випічка на рослинному маслі. Пломбір. Печиво з заварним кремом. НОВИНКА! ПЕЧИВО “ПЛОМБІР” на Рослинному МАСЛІ! НІХТО Не ВІРИТЬ, ЩО так ПРОСТО! РЕЦЕПТ Печива !

Інгредієнти

На ~18 штук (~600г):

Начинка:
– 250 мл молока
– 1 жовток
– 2 ст. л. цукру ( ~35г)
– 20г крохмалю
– 1 ч. л. ванільного цукру

Тісто:
– 1яйцо+білок
– 40г цукру
– 80 мл рослинного масла
~ 210г борошна
– 1 ч. л. розпушувача
– по щіпці солі і ваніліну

Печиво Пломбір на рослинному маслі з молочною начинкою покроковий рецепт

1. Начинка: у сотейнику змішати молоко, цукор, жовток, ванільний цукор і крохмаль. На середньому вогні довести суміш до початку кипіння при постійному помішуванні. Зняти з вогню і остудити, періодично помішуючи. Потім перекласти в кондитерський мешок.

2. Тісто. У мисці змішую яйце, рослинне масло, цукор, сіль і ванілін. Всипаю трохи борошна, розпушувач і перемішую. Поступово всипаючи борошно, замісити м’яке тісто. Тісто розділити на дві части.

3. Кожну частину расскатать в пласт. За допомогою кондитерського мішка нанести на край половину тіста начинки.

4. Загорнути в рулет. Все теж саме проробити з другою частиною тіста. Рулети перекласти на противень.

5. Випікати в добре розігрітій до 180°С духовці ~ 25-30 минут.

6. Час випічки залежить від особливостей вашої духовки. Рулети остудити до теплого стану і нарізати на кусочки.