паска сирна

паска сирна рецепт простий. Сирна паска виходить ніжним, повітряним, пористим і з чудовим вершковим смаком. Рецепт з бабусиної зошити…

Інгредієнти

(на 2 паски)

Для тіста:
✅Сир: 80 гр
✅сметана :50 гр
✅Борошно: 450+_50 гр
✅Молоко: 125 мл
✅Яйця :2 шт.
✅Цукор: 150 гр
✅Вершкове масло: 60 гр
✅Ванілін: 10 р
✅Сухі дріжджі: 7 гр
✅Сіль: 1/2 год л
✅Родзинки :80 р
✅Сухофрукти :40 р
✅рослинна олія :30 мл

паска сирна покроковий рецепт

1. Готуємо опару: у тепле молоко додаємо дріжджі і 1 ст л цукру. Потім додаємо 100 гр борошна, перемішуємо до розчинення дріжджів. Залишаємо в теплому місці на 30 хвилин. Яйця збиваємо з цукром, ваніліном і дрібкою солі. Додаємо сир, сметану масло кімнатної температури і збиваємо міксером ….
2. опару Додаємо і поступово борошно добре вимішуємо тісто.. Воно виходить досить м’яким і липким помсти треба 7-11’с рослинним маслом борошно додавати не потрібно … ⠀ Залишаємо в теплому місці на 1 годину маса повинна піднятися в два рази .. Підготуємо родзинки – її треба помити обсушити і дрібно нарізати… тісто добре піднялося додаємо ізюм +1 ст л борошна та сухофрукты…
3. Вимішуємо розкладаємо по формах, змазаним олією. У мене вийшли 2 паски діаметром 8,5 висота 11 см Залишаємо підніматися ще на 20-30 хвилин… Випікаємо паски 25-30′ при 170* залежно від розміру форм готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою …
4. Накриваємо рушником і залишаємо остигати. Коли паски охололи, обережно виймаємо їх з форм. Зверху посипати цукровою пудрою …. Ось така краса вийшла, а аромат варто просто чарівний – шкода, що не можна його передати… Печіть на здоров’я і наслаждайтесь.

Відео рецепт 👇