Кольорова глазур для патьоків для торта

Як зробити Кольорову глазур для патьоків для торта простий рецепт.

Інгредієнти

2 гр желатину ( сила 220 блюм) замочити в крижаній воді
50 гр вершків 33% і 20 гр глюкозного сиропу об’єднати, нагріти до пари
60 гр білого шоколаду (в даному випадку, Вельвет) додати в гарячі вершки
забарвити на даному етапі, якщо потрібно пробити блендером (сухий діоксид титану пробивати обов’язково)
додати віджатий желатин.
пофарбувати при необхідності ще до потрібного відтінку.

Даної кількості глазурі вистачить на стандартний торт діаметром 17-18 см.

Кольорова глазур для патьоків для торта покроковий рецепт

1. Важливі моменти: -торт перед нанесенням глазурі повинен бути максимально охолоджений, мінімум 2-3 години в холодильнику. -листової желатин можна замінити порошковим, попередньо замочивши його в 10-12 гр води і потім розпустивши до рідкого состояния.

2. Від бульбашок в глазурі позбавиться можна, прогріваючи суміш, постукуючи і похитуючи її. Бажано це робити до додавання желатина.

3. Температуру глазурі перед нанесенням можна не перевіряти термометром, орієнтуйтеся на плинність і як вона стікає по холодній бутылке.