Печені яблука в духовці з сиром, медом і родзинками корисні для організму

Як смачно зробити Печені яблука в духовці з сиром, медом і родзинками корисні для організму простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Печені яблука 🍏 ⠀ Яблука в духовці — страву на всі часи і з масою простору для творчості. тільки подумайте, всередину можна покласти: ягоди, сир, горіхи, сметану, родзинки або курагу. ⠀ А можна змішати кілька інгредієнтів і додати улюблені прянощі: корицю, куркуму, гвоздику, аніс, мускатний горіх, ванілін 😍 ⠀ Ммм… як же це смачно! Почнемо готувати 🍎

Інгредієнти

яблука — 4 шт;
сир — 200 грамів;
мед, родзинки, прянощі — за смаком

Печені яблука в духовці з сиром, медом і родзинками корисні для організму покроковий рецепт

1. Сир змішуємо з прянощами і подрібнюємо блендером, додаємо. ⠀ Яблука миємо, зрізаємо «кришечки», вирізаємо серцевину і частину м’якоті. ⠀ Викладаємо яблука в начинку, закрити кришечками. ⠀
2. Відправляємо в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин. ⠀
3. Дістаємо яблучка, даємо їм трохи охолонути і поливаємо медом, прикрашаємо бадьяном і горішками. Можна замінити мед цукром або ягідним варенням, доповнити вершковим морозивом або хрусткою гранолой.