Ліниве печиво Гата

Як зробити смачне Ліниве печиво Гата рецепт простий в духовці. Ви знаєте, як я люблю перетворювати складні рецепти в ледачі 😊, у стрічці вже «Гата» за рецептом моєї бабусі Жужі❤️ тепер буде і лінива.

Інгредієнти

Тісто готове:
листкове бездріжджове, я люблю «Черемушки»

начинка
цукор – 200гр
вершкове масло- 100 гр
борошно 200 гр
ванілін

Пропорцію можна коригувати, то на велику порцію.

Ліниве печиво Гата покроковий рецепт

1. Готуємо начинку (хориз) – змішуємо вершкове масло ( кімнатної температури), ванілін і цукровий пісок, растираем.

2. Потім просіваємо борошно. Всі разом ретельно перетираємо руками в крихту, щоб не було комочков.

3. Ставимо в розігріту духовку при Т-180С печемо до рум’яної скоринки.Зберігатися випічка може довго. Всім приємного апетиту ❤️чекаємо

Відео рецепт 👇