Шоколадний пиріг з кабачків в духовці

Як зробити Шоколадний пиріг з кабачків в духовці рецепт простий в духовці. Цей пиріг з кабачка, готується дуже просто..) так-Так.. З КАБАЧКА🥒 бачили Темину реакція на самому початку?😂 він потім ще всю готування голосив, щоб я не додавала його..а в результаті ми поки знімали результат, він первее всіх ум’яв свій шматочок😁🥰 . Дуже прошу ВСІХ, хто побачив цей пост, не пошкодуйте будь ласка секунду свого часу і поставте лайк на відео❤️я в тіньовому бані((( ви бачите мої сториз, але абсолютно всі пости йдуть повз, і від цього я знімаю менше рецептів, тк втрачаю мотивацію(((🙁 . Продовжу з рецептом..Саме кабачок надає пирога незвичайну текстуру: він вологий, кремовий і неймовірно смачний😍🥰Відмінний спосіб заховати кабачок🙃

Інгредієнти

•2 яйця
•100г вершкового масла
•100мл ростить. масла без запаху
•200г цукру
•100мл сметани
•¼ ч. л солі
•Ванілін
•6ст.л какао-порошку
•300г борошна
•1,5 ч. л розпушувача
•0,5 ч. л соди
•300-350г кабачок/цукіні
•50-60г шоколаду

Для шоколадної глазурі:
•2ст.л какао-порошку
•3ст.л цукру
•75мл молока
•2ч.л вершкового масла

Шоколадний пиріг з кабачків в духовці покроковий рецепт

1. Очищений кабачок натираємо на дрібній тертці, залишаємо на час, щоб виробився сік. Для тіста: розм’якшене вершкове масло збиваємо з цукром, вливаємо олію, знову трохи збиваємо + додаємо по одному яйцю і кожен раз збиваємо 20сек. + сметана, знову все збиваємо. Окремо змішуємо борошно+розпушувач+сода+ванілін+ какао+сіль. З’єднуємо всі разом і отримуємо густе шоколадне тесто.
2. Тертий кабачок рукою віджимаємо від соку і викладаємо в тісто разом з нарізаним шоколадом. Ще раз перемішуємо і перекладаємо тісто у форму. Розрівнюємо тісто ложкою і ставимо пиріг в духовку, розігріту до 190-200С приблизно 45хв! По готовності верхівка пирога злегка розтріснеться, а сірник при перевірці тесту буде з центру виходити сухою. нехай пиріг остигає, приготуємо глазурь.

3. в каструльці Змішуємо какао-порошок, цукор, вершкове масло і вливаємо молоко. Помішуючи, нагріваємо на мал. вогні до розчинення цукру. Коли почне закипати, знімаємо з вогню. Поливаємо зверху наш пиріг. Готове🤩 Нехай трохи охолоне😘

Відео рецепт 👇