Домашнє вершкове морозиво з смородиною і шоколадом

Домашнє вершкове морозиво з смородиною і шоколадом простий рецепт.

Інгредієнти

200 мл вершків від 33-35% (у мене Parmalat)
50-70 мл згущеного молока (за смаком)
печиво ок 10-12 шт залежить від форми (прямокутне або квадратне)
+ я додала трохи термостатного йогурту TEOS ок 50 мл, просто залишався (це не обов’язково)

СМАКОВІ НАПОВНЮВАЧІ ЗА БАЖАННЯМ
я розділила масу на 2 частини і додала
+ подрібнений гіркий шоколад (неск.часточок)
+ пюре смородини з цукром (проварене)

Домашнє вершкове морозиво з смородиною і шоколадом покроковий рецепт

1. Можна просто додати ваніль, кокосову стружку або рубані фісташки… шматочки ягід холодні вершки Збити до щільної маси, додати згущене молоко, збити. Додати смакові наповнювачі по желанию.

2. Я в половину додала шматочки шоколаду, в іншу пюре чорної смородини (це дуже смачно). Форму/ контейнер (прямокутний або квадратний, вибирайте з урахуванням форми/ розміру печива), застелити харчовою пленкой.

3. Викласти печиво в один шар, потім масу або різні маси шарами, накрити другим слем печива (щоб квадрат був над квадратом).

4. Прибрати в морозилку на 2-3 години або більше. Вийняти з контейнера і плівки і нарізати по формі печенья.

Відео рецепт 👇