Пирога зі сливами і крамблом

Рецепт пирога зі сливами 🤤 так Так, зараз саме час приготувати цей пиріг і заварити ароматний чай🥰 Як зробити Пиріг зі сливами і крамблом рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Тісто:
250 г вершкового масла 82,5%
250 г цукру
7 г ванільного цукру
5 яєць категорії с1
380 г борошна
15 г розпушувача
120 г молока

Крамбл:
70 г вершкового масла 82.5%
70 г цукру
30 г мигдальної муки
50 г пшеничного борошна

Пирога зі сливами і крамблом покроковий рецепт

1. Тісто: Всі продукти кімнатної температури. Масло, цукор, ванільний цукор збити до пишноти. По одному ввести яйця, продовжуючи збивання. Борошно і розпушувач з’єднати і перемішати в окремій ємності. Ввести половину борошна з допомогою лопатки в яєчно-масляну смесь.
2. Влити молоко, вимішати. Ввести другу частину борошна. Розподілити по листу тісто (деко 38×30 см застелити пекарської папером)🥮 Зверху викласти сливи, трохи вдавлюючи в тісто, зрізом вгору. Посипати перловим цукром (продається в кондитерських магазинах) або крамблом🙈 ⠀
3. Крамбл: З’єднати холодне вершкове масло, порізане на невеликі шматочки, цукор і два види борошна. За допомогою насадки лист зробити крихту. Зберігати до використання в холодильнику❄️ Випікати при 165° близько 35 хвилин. Перевірити дерев’яною шпажкою в тому місці, де немає злив❤️