Меренговый рулет з ягідною начинкою

Меренговый рулет з ягідною начинкою рецепт простий. Не знаю, чи існує більш смачний і вишуканий десерт 😻 Це щось надзвичайне!

Інгредієнти

Меренга:
Білки – від 6 яєць 190 гр.
Цукрова пудра – 250 гр.
Ванілін ( ванільний цукор )
Лимонний сік – 1 ч. л.
Кукурудзяний крохмаль – 20 гр.

Крем:
вершків 33%-120 гр.
сирного сиру-220 гр.
цукрової пудри-20 гр.

Ягідна начинка:
180 гр. замороженої малини
1ч.л.цукру
2 ч. л. кукурудзяного крохмалю

Меренговый рулет з ягідною начинкою покроковий рецепт

1. Збиваємо білки (кімнатної температури) поступово додаємо цукрову пудру. Збиваємо 20 хв. Додаємо лимонний сік і кукурудзяний крохмаль, перемішуємо 30 сек. Відправляємо меренгу на деко розмір 30 на 40.

2. Рівномірно розподіляємо , посипаємо мигдалевими пелюстками. Ставимо в розігріту духовку при 150 гр. на 30 хв. Режим духовки Верх/низ без конвекції. Дістаємо, перевертаємо, прибираємо папір і повністю охолодити .

3. Для крему все з’єднати і збити. Для начинки все з’єднати, варити до загустіння і протирати через сито.

4. Остиглий корж змастити кремом (трохи залиште для декору). Відправити начинку і акуратно Загорнути рулет. Прибрати в холодильнику 1-2 години. Прикрасити за желанию.

Відео рецепт 👇