Торт Медовик легкий без розкочування коржів за 30 хвилин

Як зробити смачний Торт Медовик легкий без розкочування коржів за 30 хвилин рецепт простий.

Інгредієнти

Тісто:
100г меду
1 ч. л. соди
100г вершкового масла (помада)
4 яйця
200г цукру
щіпка солі
220-250г борошна

Крем:
550г сметани 25%
300г вершків 33-35%
50г сах. пудри

Торт Медовик легкий без розкочування коржів за 30 хвилин покроковий рецепт

1. Відважити мед у сотейник з товстим дном і нагрівати до карамельного кольору. Потім додати соду. Маса буде пінитися, не лякайтеся. Ще трохи проварити, акуратно ввести розм’якшене вершкове масло. Важливо використовувати якісне! Зняти з вогню, щоб остигало. Яйця збити з цукром в пишну пену.
2. Остиглу, можна теплу медову суміш влити до збитим яйцям. Акуратно ввести борошно вручну лопаткою. Деко застелити пекарської папером або килимком. Далі 2 варіанти. Спекти квадратний/прямокутний торт. Для цього виливаєте 1/2 тесту на деко і випікаєте при 180С 2 раза.
3. Я готувала круглий, тому накладала 3-4 ст. л. кільце 22 см, розподіляла тонким шаром. Знімала кільце і в піч. Потім виймала, обрізала кільцем 16см. Таким чином, вийшло 7 коржів, а обрізки використовувала для крихти, перемоловши в блендері. Для крему: Охолоджені вершки, сметану і сах. пудру збити до пышности.

4. Збирати торт у кільці, викладаючи за 120г крему між коржами. Поставити в холодильник на 1-2 години. Потім залишилися кремом обмазати торт зверху і з боків. Обсипати крихтою. Приємного апетиту і відзначайте мене під своїми шедеврами, буду знати, що рецепт згодився 🤗