Нарізну тістечко-ескімо з зефирным кремом

Нарізна тістечко-ескімо з зефирным кремом і зниженою собівартістю.

Інгредієнти

рецепт на форму ~23х19см

Бісквіт на молоці
▪ Молоко — 110 р
▪ Масло вершкове — 60 г
▪ Яйце куряче — 3 шт
▪ Цукор — 160 г
▪ Борошно пшеничне — 160 г
▪ Розпушувач тіста — 6 р

Конфі малинове
◾️Малинове пюре-300г
◾️Желатин-5г
◾️Вода для желатину-30г

Крем з стабільного зефіру
◾️200г зефіру
◾️200г вершків 33% (гріємо)
◾️150г вершків 33% (холодні)

Нарізну тістечко-ескімо з зефирным кремом покроковий рецепт

1. Бісквіт на молоці.
Молоко і масло підігріваємо. Сухі інгредієнти отвешиваем. Яйця взбивем з цукром до пишності. Додаємо молоко з маслом, після сухі інгредієнти. Виливаємо у форму і випікаємо в попередньо розігрітій духовці при температурі 180 ° С протягом ~10 минут.
2. Конфі малинове.
Замочити желатин. Желатин підігріти в мікрохвильовій печі. Вилити в пюре. Перемешать.
3. Крем з стабільного зефіру.
Зефір підігріти з вершками і об’єднати до однорідності. Відправити охолодитися в холодильник. Додати холодні вершки і збити до пышности.
4. Збираємо на відео і відправляємо заморожуватися. Після вставляємо паличку і покриваємо глазур’ю роше (300г шоколаду, 70г рослинного масла) з рубаними горішками або будь-якими іншими хрустяшками.

Відео рецепт 👇