Сирний пиріг з лавашем і журавлиною на молоці

чи Любите ви запіканки як я? Особисто я їх обожнюю, з різними начинками, в різних варіаціях. А як вам такий – з журавлиною, маком і лавашем? І до речі, більше ніякої борошна або крохмалю у складі!⁣⁣⠀ Як зробити Сирний пиріг з лавашем і журавлиною на молоці рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г:⁣⁣⠀
162.6/14.5/3.7/16.6⁣⁣⠀
⁣⁣
Сир – 400 г⁣⁣⠀
Яйце – 1 шт⁣⁣⠀
Молоко – 120 мл⁣⁣⠀
Підсолоджувач – за смаком⁣⁣⠀
Журавлина сушена – 60 г⁣⁣⠀
Мак – 20 г⁣⁣⠀
Лаваш – 90 г⁣⁣⠀
Кокосова олія (або вершкове) – для змащування форми⁣⁣⠀

Сирний пиріг з лавашем і журавлиною на молоці покроковий рецепт

1. Змішати сир з молоком і яйцем, додати підсолоджувач. Пробити заглибним блендером до однорідної маси.⁣⁣⠀ В отриману сирну масу додати журавлину, мак і нарізаний невеликими квадратиками лаваш.

2. Перемішати.⁣⁣⠀ Форму змастити кокосовим маслом, викласти заготовлену масу, розрівняти за допомогою силіконової лопатки.⁣⁣⠀

3. Відправити в духовку на 40-50 хв при 180°⁣⁣. При подачі прикрасити ягодами і присипавши цукровою пудрою.⁣⁣⠀

Відео рецепт 👇